OpenOffice.org

Des del 2006 que l’utilitzo, tant el processador de textos, com el full de càlcul, com les macros. Fins i tot et pots crear el teus propis programes amb les macros.
Les macros de l’OpenOffice.org OooBasic son l’equivalent son l’equivalent a les del microsoft Visual Basic. Les possibilitats són bastant amplies, des d’una base de dades creada podem importar dades a un processador de textos per enviar circulars, importar les dades a un full de calcul per emetre una factura, desar les factures en un mode de full per fer un llibre de comtabilitat, enviar correus electrònics als nostres clients i fins i tot fer un mailing (enviar SMS).
L’utilització del programari lliure m’ha ajudat a augmentar els meus comeixements mínims d’informàtica. Animo a tothom a fer-lo servir. A veure si ens podem esborrar del disc dur del cervell tot aquell programari que ens van enseñar a l’escola o a les acadèmies que per a ells és en forma de llicències gratuïtes, però per les empreses o nosaltres no.

Anuncis

About markuet

Planxista i pintor de cotxes, m'agrada l'informàtica, escoltar la ràdio, viatjar,...

Posted on 26 Desembre 2011, in Informàtica i noves tecnologies and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: