Internet al mòbil

Cada dia surten aplicacions noves pels telèfons mòbils que necessiten d’una conexió a internet. Cal estar al aguait de la comanyia de telèfon que contractarem. N’hi ha que ens ofereixen preus prou competitius de trànsit de dades. també podem trobar per la xarxa calculadores de tarifes. Jo utilitzo Simyo i n’estic força content. Tinc una tarifa plana de 7€/mes les trucades surten per 5cènt/min a qualsevol operador ja sigui fixe o mòbil, també tinc 300Mg al mes gratis, per navegar per internet, mirar el correu electrònic, conectar-se al Twitter, Facebook,… N’hi ha de sobres.
Per navegar utilitzo l’Opera. És molt ràpid gràcies al seu motor renderitzat quan accedeixes a una pàgina web, no es descarrega tota la pàgina al terminal, sinó només allò que necessitem per poder-la veure. Així estalviem diners en trànsit de dades i guanyem temps ja que va molt més ràpid i si és el cas que no hi ha cobertura 3G o no temin WIFI ens va perfecte.

Anuncis

About markuet

Planxista i pintor de cotxes, m'agrada l'informàtica, escoltar la ràdio, viatjar,...

Posted on 11 Novembre 2011, in Informàtica i noves tecnologies and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: